Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Van Degryse Over Kompany En Ceulemans Tot Mbokani Wie Verdient Een Plekje In De Pro League Hall Of Fame

Van Degryse over Kompany en Ceulemans tot Mbokani: wie verdient een plekje in de Pro League Hall of Fame?

Een plekje in de Pro League Hall of Fame, dat is de ultieme erkenning voor een speler die zijn stempel op het Belgische voetbal heeft gedrukt. Maar wie verdient er nu eigenlijk een plaatsje in deze eregalerij?

Voormalige Rode Duivels

Veel voetbalfans zullen meteen denken aan gewezen Rode Duivels zoals Vincent Kompany, Jan Ceulemans of Enzo Scifo. Zij hebben immers jarenlang op het hoogste niveau gespeeld en heel wat prijzen gewonnen. Zo was Kompany aanvoerder van het Manchester City dat vier keer de Premier League won, terwijl Ceulemans een belangrijke schakel was in het Belgische team dat in 1980 de finale van het EK haalde.

Buitenlandse sterren

Maar ook buitenlandse sterren hebben hun stempel op de Belgische competitie gedrukt. Denk maar aan Dieumerci Mbokani, die jarenlang topscorer was bij Anderlecht en Standard. Of aan Mbark Boussoufa, die met Anderlecht en AA Gent verschillende titels won.

Lastige keuze

Het is dus niet eenvoudig om te bepalen wie er een plekje verdient in de Pro League Hall of Fame. Er zijn immers heel wat spelers die hun sporen hebben verdiend. Uiteindelijk zal het aan een jury van experts zijn om te beslissen wie de eer te beurt valt.

Stem mee!

Maar ook de fans kunnen hun stem laten horen. Via een poll op de website van de Pro League kan iedereen zijn favoriete spelers selecteren. De resultaten van deze poll zullen meegenomen worden in de beslissing van de jury.

Wie verdient volgens jou een plekje in de Pro League Hall of Fame? Stem mee en laat je stem horen!


Komentar